Design by Milena » Grafisk design portfolio

Jag är en utexaminerad grafisk formgivare och skapar därför även design i programmen
Photoshop, Illustrator och Indesign. Här finns allt från logotyper, broschyrer och affischer, till
tidskrifter och mock-ups. Nedan finns några exempel på den design som jag utformat.

Jag är en utexaminerad grafisk formgivare och skapar därför även design i programmen Photoshop, Illustrator och Indesign. Här finns allt från logotyper, broschyrer och affischer, till tidskrifter och mock-ups. Nedan finns några exempel på den design som jag utformat.

Graphic design, grafisk designer, Graphic design, designer, Design och form, grafisk design portfolio, grafisk formgivare. Hej! Jag heter Milena Olsson och jag sysslar med Worpdress utveckling och grafisk formgivning. Som grafisk formgivare har jag en stor fördel i mitt byggande av hemsidor då jag har ett öga för design och layout. Hej! Jag heter Milena Olsson och jag sysslar med Worpdress utveckling och grafisk formgivning. Som grafisk formgivare har jag en stor fördel i mitt byggande av hemsidor då jag har ett öga för design och layout.

Grafiska designers, grafisk design, grafisk designer, Graphic design, designer, Design och form, grafisk formgivare. Hej! Jag heter Milena Olsson och jag sysslar med Worpdress utveckling och grafisk formgivning. Som grafisk formgivare har jag en stor fördel i mitt byggande av hemsidor då jag har ett öga för design och layout. Hej! Jag heter Milena Olsson och jag sysslar med Worpdress utveckling och grafisk formgivning. Som grafisk formgivare har jag en stor fördel i mitt byggande av hemsidor då jag har ett öga för design och layout. Hej! Jag heter Milena Olsson och jag sysslar med Worpdress utveckling och grafisk formgivning. Som grafisk formgivare har jag en stor fördel i mitt byggande av hemsidor då jag har ett öga för design och layout.

Milena, Grafisk design, grafisk designer, Graphic design, designer, Design och form, grafisk formgivare, Hej! Jag heter Milena Olsson och jag sysslar med Worpdress utveckling och grafisk formgivning. Som grafisk formgivare har jag en stor fördel i mitt byggande av hemsidor då jag har ett öga för design och layout.

Introduktion

Design by Milena fokuserar på webbdesign och grafisk design, och erbjuder tjänster inom
WordPress-utveckling. Vid intresse kontakta mig på någon av plattformarna nedan.

Kontakt

Instagramflöde

Powered by Wordpress ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎© Design by Milena 2021