Design by Milena » Om mig WordPress utvecklare och designer

Vem är Milena?

Jag är en utexaminerad grafisk formgivare som just nu arbetar som webbansvarig  i Danderyd, Stockholm samt frilansar som WordPress-utvecklare.

Jag skapar mina hemsidor med hjälp av WordPress, men arbetar även mycket med HTML och CSS. I mitt utformande av hemsidor tar jag mycket nytta av min utbildning som grafisk formgivare och därmed programmen Photoshop, Illustrator och Indesign. Är du i behov av en hemsida och nyfiken på att veta mer får du jättegärna höra av dig via mail eller någon av plattformarna som finns nedan.

Introduktion

Design by Milena fokuserar på webbdesign och grafisk design, och erbjuder tjänster inom
WordPress-utveckling. Vid intresse kontakta mig på någon av plattformarna nedan.

Kontakt

Instagramflöde

Utvecklare och designer, jag har utbildning inom grafisk design och jag sysslar med wordpress utveckling, jag kan utveckla hemsidor med koder, och designa dem med hjälp av olika program då jag är en grafisk designer med diplom. Att utveckla hemsidor är min passion och något jag verkligen brinner för, därav blev jag en wordpress utvecklare. WordPress utvecklare och designer

WordPress och design, design och wordpress, wordpress utveckling, grafisk design, grafisk formgivning. jag har utbildning inom grafisk design och jag sysslar med wordpress utveckling, jag kan utveckla hemsidor med koder, och designa dem med hjälp av olika program då jag är en grafisk designer med diplom. Att utveckla hemsidor är min passion och något jag verkligen brinner för, därav blev jag en wordpress utvecklare. WordPress utvecklare och designer

Här har jag utbildning inom grafisk design och jag sysslar med wordpress utveckling, jag kan utveckla hemsidor med koder, och designa dem med hjälp av olika program då jag är en grafisk designer med diplom. Att utveckla hemsidor är min passion och något jag verkligen brinner för, därav blev jag en wordpress jag har utbildning inom grafisk design och jag sysslar med wordpress utveckling, jag kan utveckla hemsidor med koder, och designa dem med hjälp av olika program då jag är en grafisk designer med diplom. hemsidor är min passion och något jag verkligen brinner för, därav blev jag en wordpress jag har utbildning inom grafisk design och jag sysslar med wordpress utveckling, jag kan utveckla hemsidor med koder, och designa dem med hjälp av olika program då jag är en grafisk designer med diplom. Att utveckla hemsidor är min passion och något jag verkligen brinner för, därav blev jag en wordpress jag har utbildning inom grafisk design och jag sysslar med wordpress utveckling, jag kan utveckla hemsidor med koder, och designa dem med hjälp av olika program då jag är en grafisk designer med diplom. WordPress är min passion och något jag verkligen brinner för, därav blev jag en wordpress jag har utbildning inom grafisk design och jag sysslar med wordpress utveckling, jag kan utveckla hemsidor med koder, och designa dem med hjälp av olika program då jag är en grafisk designer med diplom. utveckla hemsidor är min passion och något jag verkligen brinner för, därav blev jag en wordpress

Powered by Wordpress ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎© Design by Milena 2021